1e advent..

Detta är mitt första blogg inlägg ever och jag satt ganska länge stirrade på skärmen och tänkte vad i helskotta jag gett mig in på innan jag kom fram till att detta kommer nog kännas som man pratar med sig själv då ingen ens direkt vet om min blogg. Man brukar ju säga att om man pratar med sig själv får man inga dumma svar! Tyvärr så är jag rädd att det inte gäller mig då jag har en tendens att argumentera mina åsikter och även skälla på mig själv.

Eftersom man inte föddes perfekt och blev en aningen knasig istället så är det som det är och vi gör det bästa av det vi har och kan. När jag säger vi så menar jag mig mest men så kan det nog kännas för de flesta.

Jag har den sista tiden börjat uppskatta det skrivna ordet och försöker få utlopp för den på alla vis jag kan. Bloggandet är en del av det. Jag är ganska säker på att ju mer man skriver ju duktigare borde man bli och jag i detta fallet kommer bli duktigare på formulera, beskriva och förmedla sina tankar, sin story eller vad det nu än må vara.. Så med andra ord så använder jag denna plattform och er för att utvecka mina skrivaregenskaper. Jag hoppas det en dag leder till en bok eller två.

Jag har så mycket jag vill skriva och det är inte för att jag vill bli känd, populär eller att ha en skara som tillber mina visdomord. Jag vill endast förmedla något jag än så länge inte kan! Jag vill förmedla ett budskap.

Ja så kan man säga! jag har ett budskap som jag framöver ska försöka förmedla.. Om du fortsätter läsa min blogg framöver så lovar jag att en budskap kommer sakta men säkert ta form och bli något som jag kommer vara stolt över att jag förmedlat.

Jag kommer självklart inte vara lika filosofiskt varje inlägg men om du ger det några minuter lite då och då så kan vi tillsammans med tiden upptäcka vad budskapet är.

Jag vill skriva mer men vill samtidigt inte skrämma iväg er få som faktiskt har tagit sig tid att läsa med en novell som första inlägg en dålig sådan dessutom… =)
På återseende. =)

Lämna ett svar