Fantastisk kille

Under många år hade jag grannar som blev som en extra familj för mig. Varje sommar till ca 2017 tillbringade deras barnbarn sommaren hos sina farföräldrar. Jag tillbringade mycket tid med dessa underbara barn och de mycket tid hos mig kollande på film och badande med massor med bubblor i jacuzzin.

Jag var nästan som en grann nanny några somrar så det knöts många familj band. Men för några år sen så flyttade Anita & Kalle till lägenhet så sommarbarnen försvann.

Kontakten bibehölls med familjen men sommarkvällarna med film och bad upphörde tyvärr. Och sen kom corona som gjorde att det inte blev träff på över två år.

Som en parantes ska jag säga att varje gång man träffar Anita så visar hon bilder och filmer på barn och barnbarn så man på något litet vis ändå känner en samhörighet.

Men idag fick jag äntligen träffa en av barnbarnen och han har förvandlats till en sån underbar och fantastisk kille så jag kände att om något så är detta något man absolut ska blogga om.

Han var ju självklart en underbar kille redan då men har förvandlats till något så fint så det är svårt att sätta ord på det.

Jag blev så tagen för att jag tycker att det är så sällsynt att någon i hans ålder har uppnått något, brinner för något, vill och KOMMER bli en person som folk ser upp till.
Hädanefter när jag tänker på en positiv, snygg, fantastisk kille med en framtid så ljus det bara kan bli så tänker jag på Henry Dahlin.

Denna fantastiska kille är 13 år! Han dubbar filmer, han dansar, han är lika musikalisk som jag händig, han är så glad och positiv så det smittar av sig. Man blir glad i hans närhet.

OMS (Oh My Sandor) alltså, shit pomfritt, så jäkla skitbra är han!!!!   Hahaha.

Du är underbar du Henry.. Fortsätt i denna stil så kommer du förändra världen det lovar jag.

OMS

Lämna ett svar