Fartyg / rederier jag jobbat för

På Wallenius började direkt efter skolan och var styrman i ca 3 år, under den tiden seglade jag jorden runt flera gånger och såg allt man kunde se från haven sett. Jag kan också skryta med att jag under den tiden såg frihetsgudinnan 9 gånger men har aldrig varit i New York.Efter seglat på de sju haven började på Tor Line där jag seglade mestadels mellan Göteborg och Immingham. Detta är jobbet jag saknar allra mest.Ett tag testade jag på jobba i Norge på tankfartyg. Trots att det är det med sin imponerande längd av 275 m det största jag någonsin rattat så trivdes jag aldrig riktigt.
Efter några år till sjöss ville jag vara mer hemma men ändå vara sjöman och tog då jobb lite närmare hem. Med utgångsbas i Malmö började jag jobba som skeppare på anläggnings samt bogserfartyg.
Under skolan praktiserade jag bland andra på några av dessa fartyg