Generation 3

Idag är ingen vanlig dag för det är Signes dopdag.

Men innan vi kommer dit ska jag berätta lite med hur jag idag fick vara delaktig på denna fina dag tillsamans med Frida, Filip och resten av familjen.

Min resa började för 27 år sen runt 1992 då jag som trettonårig hamnade på fosterhem som blev min nya familj. Mina fosterföräldrar Maj-Britt och Ingemar var lite äldre och hade tre vuxna barn och sju barnbarn. Idag kan jag med stolthet säga att jag tillhör den familjen och kallar Maj-Britt för mor och presenterar deras vuxna barn som halv syskon. Jag är dock betydligt närmare barnbarnen som jag växte upp tillsammans med. Frida var väldigt liten och jag minns att vi passade henne och de andra syskonen. Jag minns tillfällen som att gå in till henne när hon skrek och ge henne nappen.
Blir väldans stolt nu när jag tänker på den tiden och känner extra behörighet då jag idag fick vara del av den lilla tösens kära söta dotter döpas. Man kan inget annat än vara stolt. Jag försöker sätta ord på alla mina känslor men får helt enkelt nöja mig med helt fantastiskt!!

Det är inte alla fosterbarn som får ett sånt fantastiskt hem som jag fick och känner mig därav ganska lyckligt lottat. Trots alla motgångar i livet så har jag tack vore det ändå uppnått mycket.

Jag har alltid haft jobb, för det mesta i allafall, jag har förverkligat drömmar, jag har skaffat en super exentrisk högskole utbildning som sjökapten från Chalmers, jag har rest och sett mycket av världen, jag har byggt mitt eget hus, jag har goda vänner och säkert mycket mer. Det är väl inte illa pinkat vid 40 års ålder.

Denna listan är inte färdig och jag har många saker kvar att se och uppleva och ser väldans fram emot göra den längre och längre. Min bucket lista kan vi filosofera över en annan gång för idag är det inte min dag det är Signes dopdag.

Jag ser en mycket ljus framtid för denna kära tös och är övertygad om att hon kommer uträtta magnifika saker i sitt liv. Med den kärleken som finns för henne av den otroligt fina familj hon har kan man ju inget annat förvänta.

Välkommen lilla du till familjen.. Onkel Sandor (gammelonkel egentligen men det låter ju hemsk)

Lämna ett svar