Mellandags tankar

God fortsättning kära läsare.

För mig som alla andra”vuxna” är det fullt upp vilket jag absolut inget har emot då jag hann både jobba, träna, hoppa in för tomten då han hade problem att hinna med alla snälla barn samt hälsa på en god vän på sjukhuset innan jag begav mig hemåt för att fira jul som alla andra. Jag är i allmänhet dålig på ge paket då jag hellre ger upplevelser och hjälp så fort tillfälle ges. Tycker det känns mer givande liksom än en pryl som glöms inom en kort tid. Trots jag inte hade köpt några paket fick jag en superfin lasermojäng av Anci och hennes familj och en dunder förkylning!
Förkylningen fick jag inte av någon speciell så det ska inte Anci ha skulden för men har trots det varit nerbäddad sen i julafton kväll. Det är inte ofta jag märker av feber men denna gång blev jag utslagen. Nu har jag vilat för kung och fosterland och proppat i mig så mycket vitaminer jag bara kunnat.  Jag har avancerat från sängen till datorn i alla fall  =)

En extra stor kram till Martin, Emy, Anita, Kalle, Inger och Tommy som stöttade mig lite extra nu under julen. Det betyder mycket. Tack för ni finns.

Annandag jul så är det annars jultradition sen många år att samla familjen och äta lutfisk hos Tommy och Inger men det fick jag tyvärr avboka. En extra julhälsning till er.

En liten tanke/julönskning vill jag också ge till de som pga. hälsoproblem inte kunde fira jul med sina nära och kära. Vi önskar inget annat än ni ska piggna till och allt återgå till det vanliga. Ibland känns det som hela livet är mot en men så är det inte! Det är bara en liten bump på motorvägen. Finns säkert en mycket finare metafor för detta men jag är för trött på klura ut en den. Var positiv så och glöm inte äta så kommer det bli bättre det är jag helt säker på!

Och var inte oroliga för mig för jag e troget tillbaka på gymmet och håller ställningarna trots min nedsatta hälsa. Det som inte dödar härdar, säger de inte så?? Hoppas de har rätt.. Host host..

Bilden har Anci hjälpt mig med och inspirationen är från Spock.

Handtecknet visar Lev länge och väl. Vilket är ett positivt budskap. =)

OMS

Lämna ett svar