Nya äventyr

Idag har det varit en intressant och givande dag. Jag har överlevt min första dag som slöjdlärare på Villanskolan. Jag har haft tre klasser med femteklassare som håller på tillverka en metallros. Idag klipptes det med bänk sax och filades en massa vilket inte många av ungdomarna tyckte var särskilt kul eller givande och jag misstänker att jag filade mer än de alla barnen tillsammans.
Sandor hur göra man? Sandor jag vet inte vad jag ska göra? (trots jag visade 15 sec innan) osv.

För varje lektion så blir man lite klokare och lär sig hur jag ska visa och berätta för att man faktiskt ska nå fram till ungdomarna med lite resultat. Jag säger inte att jag lyckades utan att jag faktiskt gjorde lite framsteg. Jag är nöjd med dagen då alla barnen inte bara överlevde utan hade kvar alla fingrar efter dagens lektioner. Jag är nog en av få lärare som har lektioner där eleverna är i en sal full med vassa saker! Sen är jag ganska säker på att barnen inte är dummare än att de utnyttjar den nya lärarerarens ovana..  Haha

Ungdomarna tyckte jag liknade en 25 årig skogshuggare..  Hahahaha 
Ja varför inte!!!  Hahaha

Jag har lärt mig att dela ut guld och sandkorn efter lektionen så jag tänkte göra det för er med.

Dagen guldkorn är att jag fått denna fina möjlighet att testa hur det är att vara lärare, en ny merit och väldigt fin erfarenhet.

Dagens sandkorn är att det inte är lätt att vara lärare då eleverna inte vill lära sig.  

För att fira detta så har jag utöver denna fina händelse så har jag tagit mig i kragen och skippat alla ursäkter och börjat träna igen. Jag har varit ifrån sen februari vilket känns i hela kroppen.

Jag prövade träna hos en konkurrent till TA (STC) tidigare i vår men kände inte mig hemma så därför har jag liksom kommit ifrån rutinerna och var ifrån all träning tills nu.

Jag valde att svälja min stolthet och lägga allt som har hänt bakom mig och skaffat mig ett medlemskap på gamla goda TA (STC). Och efter dagens 60 minuters konditions pass så känns det toppen att vara tillbaka i sadeln och ska se möjligheten att träna massor nu när man ändå är i stan varje dag.

Nya möjligheter, nya äventyr och det i det stora hela känns all detta väldigt positivt. Ser åter igen fram emot vad nu än framtiden har att utvisa.

Er trogna OMS (Oh My Sandor)

Lämna ett svar