Nya äventyr

Innan allt jobb på gymmet började visste jag att det skulle bara vara något tillfälligt men det blev lite mer än så.

När jag började på Träningsakademin var det bara meningen att jag skulle hoppa in och stötta Ossi i receptionen tills STC tog över och när STC tog över ville de bara ha hjälp till jul och det blev januari med.

Det blev alltså mycket mer än någon hade planerat och jag kommer att minnas denna period som något väldigt positivt i mitt liv och kan inget annat än önska STC och alla där allt gott jag bara kan.

Varför det blev att jag slutar är ganska många anledningar. Ända sen TA s tid har jag kämpat för det vi hade och försökt hålla Ossis anda vid liv men den finns inte längre!
Sen tror jag att jag inte är den optimala receptionisten då jag inte kan le när jag inte är glad. Jag är jag liksom, många tycker om det men där är nog lika många som inte gör.

En incident som jag egentligen inte ska nämna men jag väljer vara ärlig är att jag vid mina pass med ungdomarna upplevdes oprofessionell då jag försökte få de sluta säga Oh My God till allt. Detta tolkades väldans hårt av föräldrarna. Felet är självkart helt mitt och jag borde vetat bättre än säga så!

Önskar er alla en trevlig helg..


OMS

Lämna ett svar