Roadtrip

Veckan avslutades med att i torsdags fick jag besök av Anita, Henry och Mika som ville tillbringa sin siste dag i Skåne med att besöka mig, bada i poolen, äta citronmuffins och kolla film. Var så varmt att tillochmed jag fick hoppa i badet..  Jösses det var länge sen.. Årets första dopp.

Bad och fika nere vid poolen

Och idag fredag packade barnen sina väskor efter tillbringat tre veckor hos farmor Anita och så körde vi fyra till Stora Askerön till deras mormor. Som de inte heller hade träffat på flera år pga corona.

När vi anlände dit träffade vi en hel hög med människor som jag aldrig träffat innan och blev bemött som man hade alltid tillhört familjen.

Mitt ute i ingenting bor mormor Linda med en utsikt som man bara kan drömma om.

Denna utsikt vaknar dessa underbara människor till varje dag.

Här tillbringade vi eftermiddagen med dessa underbara människor och tro det eller ej men jag badade åter igen andre gången detta varma år. Tack till Bob som lånade ut sina badbyxor. =)

Efter en lång toppen dag vände vi röda faran hemåt och lämnade över tyglarna till mormor istället och anlände hem runt 2230 lagom till att vädra ut värmen och avsluta en lång minnesvärd dag.

Tack till alla som gjorde denna dag.

OMS

Lämna ett svar