The One and Only Ossi

Jag har tillbringat många, många, många timmar på gymmet och känner skriva några ord om det hela.

Vår älskade grek byggde upp Träningsakademin och drev det i 17 år. Han skapade något utöver det vanliga som ingen annan kan tävla med. Han skapade ett ställe dit man längtade, man kände sig välkommen och man inte ville lämna. Det var ett ställe för healing och det dracks mycket kaffe  =)

Det har gått en och en halv månad sen Ossi lämnade över stafettpinnen till STC och nu börjar man mer och mer märka av tomrummet som har blivit. Det är något som saknas liksom eller rättare sagt någon! Jag har kämpat jättehårt med fylla hans skor men börjar sakta inse att det inte kommer gå. Ingen kommer kunna ersätta Ossi och ALLA saknar honom.

STC som köpte Träningsakademin är väldigt lyckligt lottad då de köpte det absolut bästa gym man kunde i Ängelholm och våra hårt kämpande medlemmar kommer kämpa vidare men kommer alltid minnas tiden då vår kära Ossi välkomnade oss.

Denna korta tribut är till dig min kära vän Ossi. Och jag är helt säker att HELA gänget från Träningsakademin & STC håller med. Du är saknad, men trots det så önskar vi dig all lycka vi bara kan.

4 tankar kring ”The One and Only Ossi

 1. Jesper

  Håller helt med, finns inget hjärta kvar enbart bisnis
  Ossi var andledningen till att jag började träna på detta gym.

  Svara
  1. Saki Inläggsförfattare

   Det är inte som innan men jag har kämpat jättehårt ska du veta för att bibehålla Ossis anda och lite har jag lyckats men det blir svårare och svårare..

   Tack för du tog dig tid och skriva. Mvh Sandor

   Svara
 2. Ingela

  Sandor!
  Så fint skrivet om Ossi och jag håller med till 100% men du ska veta att man blir glad av att träffa dig också!😀

  Svara

Lämna ett svar