Till minne av Karl Erik Johansson

Kära Kalle somnade in den 1 november 73 år ung.

Jag lärde känna Kalle och hans fru Anita runt 2002 och de blev en del av min extra familj när jag köpte en av deras grannhus uppe i Lerbäckshult. Sen dess har vi på ett eller annat vis varit en del av varandras liv.

Jag minns Kalle som en glad, kunnig och främst av allt en varmhjärtad person som bara ville väl. Varje gång jag var inne hos dem vilket var ofta frågade han alltid om jag hade så jag klarade mig. Denna gäst gjorde Kalle för mig och säkert många fler i nästan 2 decennier. Och han verkligen menade det.

Kalle satt i rullstol de sista åren och när man hälsade på dem för att så frågade han ändå om jag hade så jag klarade mig. In i det sista ville Kalle väl. Det säger väldigt mycket om en person.

Kära Kalle
Du hade ett lång och bra liv med Anita trogen vid din sida i alla med och motgångar. Du lyckades med fin karriär, två duktiga barn och många underbara barnbarn. Du satte din prägel i mångas liv och världen var en bättre plats med dig i den. Du är saknad av mig och många, många fler.

Jag är ganska säker på att det inte finns ett liv efter detta men kan känna en sorts tröst över att du vakar över oss vart du nu är.

Familjen och jag tog avsked idag fredagen den 27e.

Sandor =(

Lämna ett svar