Två blev tre

Året var 2007 när jag genom goda vänner hittade mitt nuvarande drömhus eller rättare sagt så hittade jag projektet som blev mitt nuvarande drömhus. Jag säger nuvarande för det finns alltid fler drömmar som bara väntar på förverkligas.

Nog pratat om mitt hus! Saken är att det är tack vare de goda vännerna som jag hittade mitt hus och som bonus så blev de mina nya grannar också.  Denna vänliga familj har två döttrar och dessa kära töser Lynn och Jenny blev liksom lillasystrar för mig. Idag skriver jag om lilla Jenny som var 15 år när jag blev deras nya granne och halvt inneboende. Jag duschade och åt inne hos de i många år innan jag kom så långt att jag kunde göra det hemma.

Idag när man tänker bak i tiden blir man lite sentimental och har trots röran som var pga. bygget och sjömanslivet bara trevliga minnen därifrån och det känns verkligen inte som att det har gått 12 år sen dess.

Idag är Jenny sambo samt en otroligt STOLT nybliven mamma till en liten otroligt gullig, efterlängtad och kär Leo tillsammans med självklart lika STOLTA Anton P.
När man hälsar på dem känner man vilken enorm kärlek de har till varandra och det känns liksom att de är nu mer i harmoni med allt. Det känns som ögonblicket som de har längtat efter i alla år har anlänt, och det har den verkligen gjort! När man hälsar på dessa underbara människorna så ser man inte bara kärleken utan man känner den med. Magiskt..

Man blir överväldigad av all denna kärlek och man på något vis känner sig delaktig vilket gör mig minst lika stolt som dessa nyblivna fantastiska föräldrar.

Framtiden ser ljus ut för denna superfamilj och jag med stor förväntat och stolthet kommer följa resten av mitt liv.

Tack för att ni är ni!     OMS (Oh My Sandor)  =)

Lämna ett svar