Uppföljning sen kontaktannonsen

Fick lite dåligt samvete över att jag klagade över att det inte har hänt mycket sen jag var med i tv så jag vill berätta vad som har hänt sen dess..

Jag var styrman på de sju haven de och har sen dess jobbat som skeppare på anläggningsfartyg och när de sålde min båt så blev jag uppsagd och har sen några år tillbaka jobbat som egenföretagare som snickare.

Huset är nästan färdig, man blir väl aldrig helt färdig därför säger jag nästan. =) Lite bildbevis på det.

För några månader sen fann jag en attraktion för en tös och jag var öppen och mycket modigare än vad jag har varit någonsin och jag var helt övertygad om att jag visade mitt intresse och var HELT övertygad om han hon också var intresserad.

Jag hade fel =(

Vet inte om man ska skratta eller gråta.. Så med andra ord så är jag lika aningslös som för 9 år sedan. In i bubblan igen.. =(

Så med kärleken har dock inte hänt så mycket så där har jag inte mycket att tillägga och det verkar som jag fortfarande e lika kass på att bedömma signaler men en dag så kanske hon plötsligt står där och så blir vi gamla och rynkiga tillsammans. =)

OMS

Lämna ett svar