1 %

Det har varit mkt tankar, funderingar, mål, framtid, önskningar, drömmar med mycket mera som har snurrat i tankarna.. Det känns som man står med öppen mun längst ner i ett vattenfall för att man e lite småtörstig..

Till 99 procent av tiden trivs jag med var ensam, jag bor ett stort hus själv, jag äter vad jag vill, när jag vill, tittar vad jag vill, nej men jag har det bra. Ensam är stark!! ????

MEN.. där är den där jäkla 1 procenten som kommer ganska sällan om jag ska vara ärlig och den är inte kul.. Det var nog 1,5-2 år sen jag hade den sist. Den där jäkla procenten alltså…

Jag har byggt upp en väldigt stor och stabil mur kring mig själv och tro mig den e säker jag är trots allt en duktig hantverkare..  Haha 
Som man bäddar får man ligga säger de ju och jag är satans duktig på bädda!

MEN.. där är personer som har en sån inverkan på en att den där välbyggda muren rasar direkt och man står där med öppen mun längst ner i ett vattenfall och tittar upp för ett glas vatten…

Nu känns det stora huset väldigt tomt, jag hade mer än gärna lagat mat till någon annan än mig själv, jag hade gärna tittat på något hemskt typ drama eller verklighetsbaserat och NEJ! Ensam är INTE starkt!!

Som jag nämnt innan så försöker jag alltid blogga/filosofera från en positiv synvinkel och detta är faktiskt just en sån trots att det kanske inte känns eller låter så just nu..
Men det ska jag rätta till! Nu med det samma!!

Allt detta är ju jätte bra och kul för att det visar ju att i den bästa välbyggda muren så finns det öppningar och möjligheter för kanske något helt fantastiskt en framtid med familj, kärlek, mys, närhet, trygghet en framtid där man är behövd, saknad och älskad.. För vad mer än så kan man önska sig???  Jag kommer då inte på något mer jag önskar att få en dag i alla fall…

Den där jäkla 1 procenten alltså.. Förkrossande och helt fantastisk allt på samma gång….

Och för att klargöra så berättar jag inte att jag har träffat någon och är kär för jag tror jag är för förståndig för det utan vad jag säger är att jag för ett ögonblick ifrågasatte mina egna värderingar och…. och och… Jadu………………………  1%………………………….

Nej men jag är glad att trots min ålder, skadad barndom, knasig uppväxt och ett helt liv känns det som där jag byggt min mur så finns det de som kan riva den, de som tänder något som har varit slocknad länge och de som kan helt utan en droppe svett eller agenda skaka om en så att man ifrågasätter det man stark tror på och den finaste, viktigaste och hela poängen med mitt babblande det finns de som får en att drömma..

Er trogna, grubblande, drömmande OMS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *