2019

God fortsättning & gott nytt år.

År 2019 är ett år jag kommer minnas länge.
Det har hänt mycket detta år både positiva saker som jobbet på STC där jag träffat så mycket nya människor och växt som person rent psykiskt och känslomässigt talat då jag som fysiskt faktiskt har tappat 25 kg har 10-15kg kvar men det går framåt. För varje kg jag förlorar växer mitt självförtroende och jag mår självklar så mycket bättre än innan..

Bloggen har blivit en portal för positivet och ett budskap om gott här i mitt liv som jag också är lite stolt över. Om inget annat känns detta så i alla fall för mig.

Av årets få nackdelar är att jag fått psoriasis artrit men det känns ändå positivt att jag fått en diagnos och behandling för det.

I mellandagarna har jag varit dunder förkyld men har troget jobbat ändå, hoppas jag inte smittat allt för många då mina dagar har bara varit jobba och sova.

Idag har vi haft lite Happening på STC där vi har haft lite pass utöver det vanliga och det firades med disco lampor, Pommac, salta pinnar tävlingar och lotteri. Och finklädda var vi!

Kvällen tillbringades med Anci & Alvin där vi gick upp vars 5 kg av all mat och annat gött vi proppade i oss. Förkylningen har jag dock kvar och var för trött för att vara uppe till midnatt och avslutar detta fantastiska år med att skriva några rader till er.

Tack och stort kram till er alla som förgyllde mitt liv det lilla extra.

Med det sagt så önskar jag er alla ett Gott Nytt År så ser jag fram emot vad för nya äventyr som väntar oss alla 2020.

Vi ses och hörs snart..         OMS 2019

Sandor & Anne på STC

Några visdomsord på vägen:

Idag är den första dagen resten av ditt liv!

Det enda man kommer ångra är det man inte har gjort!

Så med andra ord.. Lev kära du lev..

2 tankar kring ”2019

Lämna ett svar