Bajskorv

God kväll kära ni.. Idag har varit en mycket givande dag ska ni veta för idag har vi haft 5 års kalas och lite försenat namngivningsdag för Luna. Så kl 12 idag så samlades familjen och deras vänner med mig inkluderat för denna stora händelse och ca en tredjedel av alla gäster var mellan 3-7 år, med mig inkluderat..

Jag åtog mig ganska snabbt lekfarbror rollen och höll de små liven sysselsatta på studsmattan vilket var kul och det var bara ett barn som blev ledsen så jag är nöjd med min insatts då deras roll var att brotta ner mig och kalla mig för saker..

Barn i den åldern är i en ganska tråkig ålder som kallas kiss och bajs åldern vilket jag som ni misstänker av mitt fiffiga namnval av dagens blogg.. Bajskorv..  Så hette jag under 4 timmar..

Varför jag tar upp detta är för att jag ska räkna lite om hur många gånger jag hört det idag. Så
5 barn i snitt som kallar mig för bajskorv ca 10 gånger per minut blir då = grovt räknat ca 11000!!

Det är så in tjatat så om jag hade blivit stannad av någon av Malins kollegor så hade jag nog svarat bajskorv…   Hahaha

Men sak är jag otroligt glad över i alla fall..  Att de små livet inte vet vad jag heter i efternamn…

För er som inte vet så heter jag Kiss i efternamn… 
Hahaha Bajskorv Kiss…  Jösses alltså…

Trots all bajskorv så vill jag tacka Lunas familj för jag fick vara del av denna dag och poängtera vilken underbar familj ni är och sickna underbara varmhjärtade alla era vänner är.. När man hälsar på er så känner man sig delaktig i något väldigt fint, vackert och hjärtvärmande..   Tack för ni är ni, ni gör verkligen världen bättre…

Bajskorv

1 kommentar

  1. Men gud låter som att du har haft en underbar dag .. så mysigt att få vara den lekgubben . Å uppskattas av barn . Det är super 🤩skrattade när jag kom till ditt efternamn i din berättelse 🤣🤣🤣

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *