Blogg filosofi

Livet enligt UNLESS Saki…

Goddagens alla..

För flera år sen så tyckte folk i min närhet att jag borde blogga så tanken har varit där sen dess. Problemet är dock att jag är allergisk mot facebook och vill inte blogga där. Så nu när jag håller jag på lära mig göra en egen webbsida så har jag bestämt mig för att ge det ett försök.

Vad jag uppnår med blogga här istället är att om någon finner mig intressant så väljer de/ni i detta fallet att gå in på min webbsida för att sen läsa min blogg. På detta viset trycker jag inte ner mina åsikter och tankar på folk utan de/du väljer att läsa det bara för jag är jag liksom.

Min plan är att inte snöa in mig på ett speciellt ämne utan helt enkelt blogga mina upplevelser, tankar, drömmar och allt därimellan.

Livet enligt UNLESS Saki… så heter min blogg… Nu undrar ni säkert vad som menas med det!


UNLESS betyder om man översätter som ”om inte” och Saki är ”Sandor Kiss”
Vad jag vill säga med det är att om inte jag (Saki) bryr sig eller gör något så händer det inget, ur mitt perspektiv alltså. Så om jag hjälper en vän snickra, passa deras barn eller bara vara trevlig på jobbet mot någon så har jag gjort en skillnad.
Ordspråket ingen kan göra allt men alla kan göra något filosofi. Så genom mina handlingar så har jag gjort något , oftast gott för någon. Nu menar jag självklart inte att jag sett till att världssvälten försvinner eller att mina handlingar leder till världsfred men jag gör något gott för någon någonstans.

Det är väl en sund och positiv filosofi anser jag och kommer i min blogg försöka inspirera er som tagit sig tid för att läsa detta och mer.. =)

Lämna ett svar