Bry sig

Jag skrev nyss om Alvin och nu när jag sitter och grubblar i min ensamhet så känner jag att jag bara vill poängtera egenskapen att bry sig..

I all min bloggande och 42 årig erfarenhet så har jag kommit fram till att egenskapen bry sig är en otrolig betydelsefull egenskap.

Att bry sig är ett så litet ord med en enorm stor betydelse!!

Jag använde just den beskrivningen för att beskriva Alvin för att han om någon förtjänar den verkligen för att han bryr sig i ett väldig omfattande sätt, vad jag menar med det är att han bryr sig inte bara om sin mamma, pappa, mig utan om allt och alla. Det kan man inte säga om många, inte ens om mig!

Jag försöker verkligen att leva upp till mitt budskap om att hjälpa till att skapa en bättre värld för alla och vill åter igen förmedla att vikten av detta.

Vägen till en ljusare bättre framtid/värld är ganska lätt att säga men svårt att leva upp till tycker jag men är ganska säker att första steget måste ju vara att bry sig..

Så kära du grubbla lite på det och konstatera att jag vet vad jag pratar om och hjälp mig skapa en ljusare och bättre värld för oss alla..

Ingen kan göra allt men ALLA kan bry sig lite mer!

Kan jag så kan du!! Yes! Det kan du!!

En grubblande OMS

Lämna ett svar