Ny upplevelse

Har inte skrivit på några dagar då jag sovit dåligt och jobbat från morgon till kväll och känner då att jag hellre skriver något lite mer genomtänkt än bara massa tomt prat. Sen om jag lyckas är ju en annan femma, men ett tappert försök ska jag nu ge mig på..

Jag har idag haft en hel hög med ungdommar på gymmet och tror att de hade ganska kul trots mina strikta regler och coaching. Ser faktiskt fram emot tills nästa gång de kommer och har redan börjat planera på hur jag ska kunna erbjuda de upplevelse som de vill ha. Vill vill de kanske i för sig inte men man åker ju till ett gym för att träna och träna ska vi göra satan i det. Hahaha

Utöver mitt jobb håller jag på utbilda mig till webbdesigner och denna onsdag kväll är den enda kvällen jag inte står troget i receptionen och välkomnar medlemmarna. Har träffat otroligt mycket nya människor och är väldans tacksam för upplevelsen. Förhoppningsvis är det vänskap för livet med många.

Idag för första gången så valde jag åka tåg till Malmö där min utbildning är och det slutade med en katastrof och en ny merit. Tågluffning kan jag nu bocka av på min lista som jag helst inte vill göra igen.
Jag åkte tåg till Malmö, fick sen gå 20 minuter för att komma till Folkuniversitetet och precis när jag lite anfådd kommer igenom dörren ringer min telefon från ett 040 nr och jag tittar samtidigt på tjejen i receptionen och frågar om det e mig hon ringer till och det var ju så klart det. Kursen inställd!

Så det var bara att traska tillbaka till centralstationen och köpa ny biljett hem och som grädde på moset så gick det inga tåg mot Göteborg på minst en timme.
Lyckades till sluta ta mig hem med byten och allt och har nog inga större planer på åka tåg frivilligt igen. Efter en lång dusch och lite mat kände för att sätta mig och skriva några rader till er kära läsare.

Jag har varit lite busig och reklamfört mig lite på gymmet och hoppas jag lyckats med att få några av er att läsa min blogg lite då och då..
Det respons jag fått har jag upplevt som positiv så jag hoppas med kunna fortsätta med det framöver med..

Jag känner att jag behöver berätta att jag inte är religiös på något vis alls, detta för att jag skrev att jag hade ett budskap upplevdes som eventuellt religiös.
Så mitt budskap som jag förhoppningsvis med tiden ska kunna förmedla har inget med religion att göra.

Om jag lyckats fånga er uppmärksamhet minsta lillaste så gör det mig väldans glad (jag vet att det är felstavat men känner det har mycket bättre stuns än väldigt) och ser fram emot sprida mitt icke religiösa budskap till er alla som har valt att stanna upp och läsa min blogg.

Jag välkomnar morgondagen med alla dess äventyr, utmaningar, möten och hoppas på träffa er alla men en extra kram till er som förgyller ens liv det lilla extra. Det krävs inte så mycket för att förgylla någons dag, tänk på det..

Lev länge och väl vill jag säga då man är en trekkie (star trek fan) men det känns så defenitivt så det säger jag inte.. Jag säger istället ha en god kväll eller dag beroende på när du läser detta så höres vi snart igen. =)

S


Lämna ett svar