OMS är bättre än OMG

Eftersom jag använder OMS (Oh My Sandor) lite då och då så ska jag berätta vad det betyder. Så tråkigt att allt jag skrivit innan har försvunnit för det är svårt att förmedla känslor som man gjorde då och nu blir det liksom bara fakta men det är som det är.

Till att börja med så kan jag berätta för er att jag i allmänhet är allergisk när folk säger OMG alltså OH My God. Uttrycket kommer från USA och används flitigt i all media. Jag personligen tycker det är otroligt korkat att säga så och försöker få folk använda det lite mindre. Så ha det i minnet så ska jag berätta en historia.

För länge sedan när man hade lite mindre mage och färre gråa hårstrån jobbade jag på en av Ängelholms finaste institut, Träningsakademin. Vilka fina minnen alltså..  =)

Under en period så hade vi hela skolklasser mellanstadier elever som tränade hos oss en gång i veckan detta pågick ganska länge så man lärde känna de små liven. Och som ni säkert vet så använder barn OMG VÄLDIGT flitigt. Uttryck som OMG alltså jag vet inte hur jag ska göra, OMG vad det var jobbigt, OMG ska jag verkligen behöva göra det osv vilket höll på att driva mig till vansinne så jag försökte på ett artigt och diplomatiskt sätt få ungdomarna inte säga OMG till precis allt och vid ett specifikt tillfälle så frågade en av töserna vad de skulle säga istället och innan jag hann klura ut något bättre så säger hon men vi kan ju säga OMS (Oh My Sandor) istället och med en massa fnitter från hela gruppen så blev det plötsligt en rolig grej av det hela. Sen fick jag höra det väldigt mycket. Haha de så liven alltså.

Så uppkom OMS och även om uttrycket inte lever längre hos någon annan så lever det hos mig som ett jättefint minne och lite som ett röd tråd i min budskap..

Om röda tråden och mitt budskap berättar jag en annan dag.

Er troga OMS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *