Positiv utveckling

Vi är nu mitten av januari så vi har inte hunnit långt in på det nya året. Arbetet mot mina mål är på gång och känns faktiskt som det sakna är nu i rörelse igen.

Min mor är sjuk men mår bättre, så sakta men säkert är hon på väg mot det normala igen. Det är inte förrän man är sjuk som man faktiskt börjar uppskatta det normala igen. Vi håller tummarna att det fortsätter mot det.

Jag har haft en väldans förkylning som jag misstänker faktiskt har varit lunginflammation och mitt allmänna välbefinnande har varit nedsatt men känns som att det är nu bara en förkylning igen.

Pga. det så har jag inte kunnat träna som jag vill och har stått still med min viktminskning länge men vid min invägning idag så vägde jag 93,1 vilket är 26,9 kg mindre än utgångspunkten.  Positivt!
Hela min viktnedgång har gått i etapper med 5 kg åt gången, det måste vara min kropps sätt att anpassa sig, jag går ner 5 kg sen trots att jag tränar och äter rätt så tar det allt från veckor till månader innan det händer något igen. Känns ibland helt hopplöst och det gäller att inte ge upp däremellan.

Man kan säkert stressa upp denna procedur men som jag har sagt innan så är detta en livstils förändring och inte en bantningskur vilket visar ju att jag gör framsteg och utvecklas positivt.

Men vad jag är stoltast över är min utveckling inom mina känslors och min sociala kompetens. Jag har börjat lära mig låta mig själv känna saker och sakta men säkert ge utlopp för dem med. Långt kvar så klart men på g!
Idag tisdag har jag besegrat en av mina största hinder inom detta och gjort något som jag inte har gjort på många, många år. Vad exakt det är vill jag inte berätta men kan säga att jag hellre brottas med en hungrig argsint björn nästa gång. Haha   Positivt!

Nu är ni säkert jättenyfikna och jag en dag kanske blir öppen nog att jag faktiskt berättar men där är vi inte än. Trots min kommentar om björnen var detta en jätte positiv utveckling för mig och ser nyfiket på vad framtiden kommer utvisa.

Som jag säger till våra medlemmar på gymmet, ett problem åt gången!   

Jag hoppas att ni också jobbar mot era nyårslöften och siktar som jag på stora saker 2020!!!

Mvh  OMS

Lämna ett svar