Prolog

Inom kort så kommer jag lägga upp ett videoklipp då jag var med i ett program för ca 9 år sen alltså 2011. Programmet hette Kontaktannonsen och gick ut på att 4 personer delade på ett 30 mins program där folk efteråt kunde gå in på en hemsida och skicka mail.

Det var ca 5-6 personer som hörde av sig men ingen som jag var beredd att offra min bubbla för.

Nu undrar ni säkert vad jag menar, när man är själv bygger man upp en mur kring sig som blir högre och högre och man slutar med att man lever bakom alla dessa murar i en bubbla.
Min bubbla må vara korkad och jag önskar att jag inte hade den men nu är den här. Men vad som är viktigt att poängtera är att jag har själv skapat min bubbla och jag trivs med den. Hela mitt liv, alla mina handlingar och val i mitt liv har skapat min bubbla och jag gillar den, det är jag liksom.

Det är väldigt få gånger jag varit beredd på offra min bubbla för någon, högt gissat 4 gånger kanske.

Varför jag nämner detta är att jag i min Kontaktannons pratar om saker som berör just den delen av mitt liv och om man analyserar videon som jag självklart har gjort så leder det till några pinsamma fakta om mig.

Trots att jag egentligen skäms över videon så väljer jag visa det för er alla. Både väldigt pinsamt och gulligt.

Detta är tack vore min gode vän Anci har spelat in den på sin inspelningsbara box och lyckades nu äntligen få över den analoga videon till en dator, sen med lite hjälp av en ung smart kille lyckades vi klippa ihop det till något vettigt.

OMS

Lämna ett svar