Strålande nyheter

Kära läsare, jag har äntligen möjligtvis med största sannolikhet kanske möjligheten att berätta att jag förmodligen nästan snart blivit av med min förbaskade satikens förkylning. Min näsa rinner fortfarande men orken är mycket bättre. Haha

Visst är det skönt att få konkreta besked. =)

Jag har idag varit barnvakt åt en sjuk Ella och har filosoferat lite om vad som har hänt sen sist. De sista veckorna har jag snickrat hos Martin och Emy med deras mini renovering av deras kök. Kommer bli superfint! Sen är jag hos familjen Karlsson och renoverar deras badrum och har nu rivit och inväntar VVS och elektriker.. Kommer bli superfint det med!

Sen ska vi inte förglömma gymmet där jag är trots allt minst 5 dagar i veckan utöver det. Känns givande som vanligt.

Min träning går superfint det med och har hunnit med både Body Pump, spinning och har till och med börjat intervall träna, har dock fortfarande bekymmer med mina vader som behöver en eller två omgånger massage för att fungera som de ska igen. Detta har Håkan på Englaspa lovat hjälpa mig och jag kan utan bekymmer rekommendera honom då han är superduktig.

Min mor har kommit hem från sjukhuset och trots att man får tjata på henne om att äta så mår hon bättre vilket vi alla är glada över.

Jag sitter här och vill så gärna skriva att allt är toppen och livet går som smort men så enkelt är inte livet för många av oss och inte mig heller. Jag känner att man får kämpa för precis allt men känner samtidigt att det är liksom så det ska vara. Livet är en ständig kamp, vissa slag förlorar man, vissa vinner man. Det viktigaste är att man kämpar vidare. Lätt att säga lite svårare att leva upp till.

Allt detta får mig tänka på ett ordspråk som både är gulligt och tragiskt på en gång.

Livet är helt fantastiskt bara vi hade vetat vad vi skulle göra med den!

Jag tror att de flesta inte ens funderar på detta utan bara lever sitt liv utan någon större plan och eftertanke och det är min filosofiska sida som arbetar för fullt och försöker förstå saker som folk sen urminnes tider har försökt få svar på.

Varför varken de eller jag har klurat ut svaret har jag faktiskt klurat ut, alltså varför vi inte vet, vet jag!

Meningen med livet, lycka, framgång, kärlek mmm (med mycket mera) är precis som bantning helt och hållet individuellt. Vad som funkar för dig behöver inte fungera för mig och så vidare.
Bantningen har inget med detta att göra men jag har ändå upptäckt att det följer samma principer.  Den stora skillnaden är dock att bantningen kan man klura ut. Livsgrejjen är lite svårare!

Bli inte oroliga jag känner mig bara filosofisk idag. 
Kvällen har tillbringats i receptionen, träning och det viktigaste är belöningen efter en givande träningspass, bastun! Förutom muskler och kondition så klart! HaHa

Carpe Diem kära läsare.

OMS (Oh My Sandor)

Lämna ett svar