Super dag

Pga. Corona så har denna sommar gjort att man inte har umgåtts med nära och kära som man brukar och ligger lite efter känns det som. Corona drabbar alla på ett eller annat vis. Jag har varit väldans förkyld och valt att inte utsätta andra enligt aktuella riktlinjer.  Man kan självklart hålla kontakten digitalt men det är inget jämnfört med en träff i verkligheten.

Idag har det varit en supertrevlig dag med mycket kaffedrickande.

Jag har under dagen kommit ifatt med allt som har hänt med Anita och hennes nära och kära vilket var trevligt då vi hade mycket att berätta.

Anita och hennes vovvar, stackas Kalle som vi inte får träffa (pga. Corona) Anitas dotter och hennes barn, barnbarn och fosterbarn, Anitas son och hans familj med barnbarn som bara växer, utvecklas och fodras i den underbara miljön och familjen de har kring sig.

Då vi var grannar så träffades man mycket och det kändes nästan som man var en i familjen. =)

Det samma gäller mina andra gamla grannar Jenny S som idag är vuxen med egen familj. Pga. förkylningen och oron för en liten söt kille på 8 månader så har inte träffat dessa underbara människor på länge och var SUPER trevligt att sätta sig och lära känna denna lilla supersöta underbara kille.

Lille Leo var lite svårflörtad i början men det gick snabbt över och hans magnifika leende och skratt gjorde att man nästan smälte bort av lycka…

Jenny var självklart lika trevlig, glad och såg superlycklig ut vilket jag bara efter en liten stund förstod varför med den fina familjen.

Jag känner mig som en stolt storebror och är obeskrivligt glad för deras lycka.

OMS

Lämna ett svar