Vinnare

Hello there…

Idag är inte som de andra dagarna ska ni veta för idag har det hänt något väldigt ovanligt.. Idag har jag deltagit i ett lopp, på den gooooda tiden när jag jobbade på träningsakademin så var jag en aktiv och energisk tränare, och smalare för den delen. Men sen dess har det varit lite sämre med träningsdelen och det känns både på flåset och omkretsen har också ökat en aning men det ska vi nu ändra bot på..

Så idag var det ett särskilt lopp där alla var välkomna att delta men det var väl mest barn och ungdomar mellan 7-16 år och dess föräldrar. Alla fick gå i den takten de ville gå, springa, rulla eller krypa fram.. Loppet var arangerat av Måns Möller som har en autistisk son så han startade Viggo Foundation som då arrangera detta lopp. Och jag var kamera man för min vän och hans son som deltog i loppet och när alla hade ”sprungit iväg” så följde jag med helt enkelt, en fin skogspromenad i vackra Hellasgården Nacka.

Så nu kommer vi till skryta delen..  Kompisen och hans son kom i mål av de första runt 50 och vältränade jag kom runt 390 e plats av 400 vilket är ju topp 10 ju.. Hahahha   Inte illa för en 44 åring med vinterjacka och skyddsskor på sig tycker jag..      
PS. Det är inget jag rekommenderar.

Er trogna OMS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *