Budskaps grundsten enl. UNLESS Saki (OMS)

Enligt min bloggfilosofi har jag börjat utveckla mitt budskap. Detta är ett pågående projekt som under kommande år kommer utvecklas och växa till något jag kommer vara stolt över att jag förmedlat.

Jag har nu som jag skrivit i min blogg kommit fram till en av grundstenarna i mitt budskap och det är:

Självinsikt är bra om man är klok nog att göra något bra av det.

För att bli en bättre människa så måste man ju börja med sig själv.

Målet är lite suddigt och svårdefinierad men lutar åt en bättre värld och självklart lycka. Lycka är en flyktig beskrivning som kommer filosoferas över under mitt utforskande av det mänskliga sinnet, mest mitt eget så klart men tanke på att mitt sinne påverkas konstant av era sinnen så vågar jag nog påstå att det är alla våra sinnen, vårt sätt, vårt liv helt enkelt som definierar ordet och sinnesstämningen lycka.

Sen om man tillför lite goda gärningar i mixen så har man gjort världen till en bättre plats också, detta påverkar så klart bara folk i min närhet men man måste ju börja någonstans. Ingen kan göra allt men alla kan göra något filosofi. Låter kanske fånigt men det fungerar!

Jag arbetar på en grafisk bild över detta med så det kommer senare när jag vet hur jag kan förmedla det på mitt sätt. 

Lite RL (real life) uppdatering.
Medicinen som jag tar mot min artrit sätter ner mitt immunförsvar och har tack vore det varit jätteförkyld och trött sen julafton och åkte åter igen på en febrig dag i fredags och har vilat sen dess. Tack till Kimmie som ryckte in på gymmet. Ber om ursäkt om jag varit trött och lite grinig på jobbet. Knaprar C-vitamin för kung och fosterland och vilat allt jag kan så det borde snart bli bättre. =(

Jag har sen jag jobbade på Lindab för 20 år sen inte haft något jobb där man sjukskriver sig från och har väldigt svårt att vara stilla nog och har haft en märklig känsla av att vara dödstrött och klättra på väggarna samtidigt, hoppas på att jag snart mår bättre snart så jag kan komma igång med min träning igen vilket jag saknar väldigt. Träningen är viktig både för kroppen och knoppen. =)